SKINCARE

Bij Huis Fraai kan je terecht voor verschillende gelaatsverzorgingen & huidverbeterende behandelingen.

De behandelingen zijn altijd in samenspraak met de klant. Op basis van de huidconditie en de verwachtingen van de klant, werken we met gepersonaliseerde behandelingen.

Huis Fraai werkt onder andere met Renophase, Theraderm, Oxygeneo,..


Meer informatie over de behandelingen kan je terug vinden bij 'maak afspraak'.


Renophase 

Milde peels om de huid opnieuw in balans te brengen & te versterken. Hier kunnen we oa. acné & pigmentatie met aanpakken. Renophase wordt aangeraden met producten in thuis gebruik.


Theraderm 

Organische Peels. Deze voeren we vaak uit in combinatie met SKINNEEDLING. Met skinneedling maken we fijne microperforaties in de huid, zonder de huid te beschadigen. Het stimuleert de huid om nieuwe collageen- en elastinevezels aan te maken. Skinneedling wordt toegepast als anti-aging behandeling, maar zorgt er ook voor dat de actieve ingredienten dieper in de huid kunnen penetreren.


Geneo+ 

De Oxygeneo een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiele deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode huidcellen, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van de huid. Kortom, de ideale behandeling voor een glowy, frisse huid. De Oxygeneo kan je combineren met Ultrasoon (celstimulatie) & Trippolar Radiofrequentie (verstrakking van de huid).
Wil je graag advies op maat van jouw huidtype? Kom gerust eens langs voor een gratis huidanalyse en intake gesprek. Maak hier je afspraak, of bel naar +32 498298493