MOMCARE

MOMCARE is een nieuw concept binnen Huis Fraai.

Avalon heeft 4 behandelingen samengesteld voor mommies to be & een postpartum relax behandeling voor de nieuwe mama.


ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een massage krijgen is een onderdeel van het onderhoud van je eigen lichaam & geest. Je komt tot rust en je staat open om prikkels en afleidingen even te laten voor wat ze zijn. Het helpt je spieren ontspannen en verhoogt de doorbloeding van je lichaam. Afvalstoffen worden beter afgevoerd, het werkt bloeddrukverlagend en het stimuleert de aanmaak van oxytocine en endorfines.

Deze dragen bij aan ontspanning en goed gevoel.

Mijn advies is om pas te starten met zwangerschapsmassage vanaf het tweede trimester.


ZWANGERSCHAPSMASSAGE + BELLY TREATMENT

Bij deze behandeling krijg je een extra verzorging van de buik erbovenop. Deze behandeling raad ik aan vanaf het einde van het tweede trimester. Hierbij gebruiken we eerst een milde scrub om te buik te exfolieren, gevolgd door een olie, een belly mask & afsluiten met een belly balm. Allemaal met producten aangepast voor de zwangere vrouw.


FACE + BELLY TREATMENT

De huid kan tijdens de zwangerschap veel gevoeliger zijn, ook mogen niet alle ingredienten gebruikt worden tijdens een zwangerschap. Hier krijgt je een aangepaste facial aangepast aan je huid + de belly treatment.


POSTPARTUM RELAX MASSAGE

Moederzorg is belangrijk. Een kind krijgen & voor een kind zorgen is een heel intense gebeurtenis. Tijd maken voor jezelf is als nieuwe moeder vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het even belangrijk om voor jezelf te zorgen als voor je gezin. Bij deze behandeling zet je dus de stap om een uurtje tijd vrij te maken voor jezelf.